Vikten av vikten

Skrivet 2012-05-05 Klockan 20:19:05




Alltså jag har börjat få ett sånt snyggt assssssssss. Fast och runt har det blivit där bak och bättre ska det bli. Love it!

Förövrigt kan jag i princip med 100% säkerhet säga att jag har gått upp i vikt. Jag ser det på mig själv. Jag ser piggare ut, friskare. Inte lika benig längre. Och jag är så jävla stolt över mig själv! Bara det här muskelbyggandet går fort nu så att jag börja fokusera på detaljerna som verkligen gör mig fri och inte bara frisk.

Vissa delar av mig, de som ännu inte har alla hästar hemma, tycker det är jobbigt att jag växer. Och självklart påverkar det mig psykiskt. Men lite jävla ångest ska inte få hindra mig nu - jag som har fått sån jävlaranamma.

Hur fel kan det bli egentligen? Jag har har ju knappast dött hitills. Dessutom tänker jag inte göra samma misstag som förra gången och bara bli gränsfall (alltså bara bygga minimalaste mängden muskler för att kroppen överhuvudtaget ska fungera). Det resulterade ju självklart i att jag inte hade några marginaler och en femveckorsinfluensa senare hade jag gått ner i vikt och fått tillbaka demonerna.

Den här gången ska jag bli kvinnlig, formlig. Och när allt kommer omkring är det hundra gånger hetare med kurvor än med ben. Jag kommer bli så mycket friskare av det. FRI. Resulterar det dessutom i att jag blir het och snygg - ja då är det inget annat än en riktig win-win situation!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se