Hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

Skrivet 2012-06-07 Klockan 21:54:56



Imorgon är det över, finito för alltid. Jag kan inte fatta att det är sant. Efter att ha umgåts, svettats, gråtit och skrattat tillsammans i två år ska vi nu splitras. Imorgon dansar jag och min underbara grupp för sista gången.

Jag vill inte ens fatta att det är sant. Jag har vuxit så otroligt mycket tillsammans med dem. Jag har lärt mig så mycket och haft så himla kul. Jag vill aldrig att våra stunder ska ta slut. Jag vill stanna tiden en fredagsmorgon när jag är i skolans danssal omringad av underbara människor. Jag vill föralltid stanna i den underbara känslan.

Så för att spara mina tårar tills morgondagens lektion och inte bryta ihop här och nu i soffan tänker jag sammanfatta det bästa av det bästa från dessa år.

Susanne Skårstedt - Allas våran förebild som betyder så otroligt mycket för oss alla. För att hon gjort varje lektion till ett nöje och för att hon lärt oss allt vi kan.
Sammanhållningen - Vi är alla en och samma och tillsammans har vi dragit med varandra och lyckats utvecklas som grupp.
Angels - Koreografin som blev Susannes mästerverk och som betydde så mycket för oss på flera plan. Det var den första riktigt seriösa koregrafi vi hade med ett djupare budskap.
Pirates - Den sista dansen vi gjorde tillsammans. Vi höll inte tillbaka på någonting och svett, tårar och vatten fanns precis överallt. Inte ett öga var torrt och känslan när vi dansade vår sista koregrafi tillsammans var det sjukaste jag varit med om. Så mycket känslor och tankar på en och samma gång.



Kommentarer
Postat av: Susanne

Skrivet 2012-06-08 Klockan 11:15:23
Sångtexten får rymma allt: "I will always love you"


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se