Det är okej att bryta ihop.

Skrivet 2012-09-14 Klockan 16:26:52

Det är till och med okej när man är nära friheten.
 
Idag hände det. Jag har nästan känt på mig att det skulle ske. Så kom allt upp till ytan i ett tårfyllt störtbölande ögonblick och jag kände mig som världens svagaste männsika. All frustration över att aldrig nå målet, att aldrig komma till friheten. Det bubblade över tillslut och jag insåg att det var så mycket mer som  tyngde mig just nu och att allt det tillsammans blev denna smörja.
 
Jag kom att tänka på J:s kloka ord i alla fina mail hon skickat. Ha tålamod Emma, och kom ihåg att varje dag är viktig!
Så jag gjorde det enda rätta. Jag gjorde Emma, och visade för mig själv att det egentligen inte är svårare än att resa sig upp var gång man faller. Jag gick till dansalarna och upplevde 1,5 timmas ren lycka med Susanne i fronten.
Jag tänker på hur många gånger dansen faktiskt hjälpt mig. Hur den får mig att hitta glädjen igen. Varenda förbannade gång jag är ledsen så hjälper den. Det är svårt att beskriva det lugn och den lycka jag känner när jag går in i de salarna.
 
Jag tänker att jag ändå är väldigt lyckligt lottad. Förjag har verktyg att klara av alla motgångar. Och jag har vägar att gå som gör mig så mycket gladare och starkare. På något vänster så känns allting väldigt värt det. Tumblr_m8lxt2mqna1r8rsz7o1_500_large
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Skrivet 2012-09-15 Klockan 11:14:23
Varm kram utan ord.


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se