Uppdrag: Den upphottade filtallricken
Skrivet 2012-05-13 Klockan 06:41:51
Igår fick jag ännu ett infall. Jag var så trött på ägg och mjukmackor med ost som jag jämt äter. Det var dags att hotta upp den gamla goda filtallricken som jag ätit sedan barnsben. Eller något.
Reslutatet blev inget annat än fantastiskt. Fan va mat är gott hörrni! Jag har utan tvekan tagit matporr till helt nya dimensioner.
Naturell yogurt blandat med vaniljkvarg, kanelkokta äpplen, apelsin, torkade fikon, fullkornsflingor, massa kanel och kokosflingor
Surdeg- och tranbärknäckebröd med messmör, keso och örtsalt
Igår fick jag ännu ett infall. Jag var så trött på ägg och mjukmackor med ost som jag jämt äter. Det var dags att hotta upp den gamla goda filtallricken som jag ätit sedan barnsben. Eller något.
Reslutatet blev inget annat än fantastiskt. Fan va mat är gott hörrni! Jag har utan tvekan tagit matporr till helt nya dimensioner.
Naturell yogurt blandat med vaniljkvarg, kanelkokta äpplen, apelsin, torkade fikon, fullkornsflingor, massa kanel och kokosflingor
Surdeg- och tranbärknäckebröd med messmör, keso och örtsalt
Kommentarer
Trackback