Hur kan man vinna utan att veta?

Skrivet 2012-06-05 Klockan 16:51:05



Helt plötsligt vaknar man en dag och inser att man inte längre är den mentalt rubbade person man en gång var. Man har inte längre ångest dagarna i ända, man känner inte längre den jagande paniken av att testa något nytt.

Jag har redan prövat allt som då kändes lika hemskt som en avrättning. Jag kan inte se något mer konkret jag kan göra. Jag har redan förändrat allt jag kan förändra. Så vad händer nu?

Jag är livrädd, uppriktigt sagt. Livrädd att bli fast i det halvfriska och inte komma längre, precis som förra gången. Livrädd att föralltid pendla mellan frisk och sjuk likt berg-och-dal bana.

Jag är så fruktansvärt rädd att fastna här. Men jag vet inte vad jag kan göra för att det inte ska bli så. Jag kan inte göra mer än jag redan gör. Så hur når jag friheten?

J säger ständigt till mig att jag måste ha tålamod, och att varje dag är viktig. Men om friheten nu är en känsla, når jag den bara genom att invänta?

Jag börjar bli så trött på att gå här och vänta på att bli fri. Jag vet att jag kan må så mycket bättre än såhär, och jag vill må bättre. Men hur når jag dit när gamla metoder inte längre är lösningen?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se