Uppdate från mitt händelserika liv

Skrivet 2012-07-14 Klockan 11:49:20

Hej!
Det har hänt så mycket så ni kan inte ana. I torsdags efter jobbet mötte jag upp Oliver för att kolla på film och äta ägg. Han klev in barfota i min lägenhet (som den hippie han är) och utbrast: "Så här har jag gått runt sen i måndags!" Bildbevis på hans galenskap kommer inom kort.
Vi hade i alla fall en trevligt kväll. Filosoferade djupt en stund där också. Som vanligt............. Jag är glad att jag har honom. Han har verkligen blivit en av mina närmaste vänner. Vänskap är värdefullt mina vänner!
 
Igår for jag till Ödsehög för att gratta den lilla skiten som gått och blivit myndig. Han var tröttare än jag någonsin sett honom förut. antingen är det förbannat jobbigt att fylla 18, eller så är det för att han haft trängsläger med Elfsborg som slutade igår. Vi åt gomiddag på kvällen och hade det trevligt.
 
I natt slog Emils mage bakut så pass att jag blev livrädd inatt. Han kved och grät och allt var bara hemskt. Tur att han mår bättre nu i alla fall.
 
Idag vet jag ännu inte vad som händer. Emil ligger och tar igen de förlorade timmarna sömn. Jag är lite sugen på att dra till glassbaren i Hästholmen. Äta den fina italienska hemlagade glassen, kolla konkurrensen, se vad dem har som inte vi har osv.
 
 Nu- ringa lillebror som är på konfirmationsläger och har lämnat omvärlden i tre veckor.  Måste kolla om han lever. Alternativt blivit frälst. 
 
Fan va jag svamlar. Adjö med er.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se