slipping through my fingers

Skrivet 2012-08-12 Klockan 22:19:13

Vad fan lider jag av? Jag har blivit världens blödigaste människa. Tårarna rinner igen. Jag gråter fan jämt nu. Varesig jag är glad eller ledsen.
 
Ikväll gråter jag för att världens bästa Oliver ska flytta till Skåne om en vecka. För att han är en av de bästa vänner jag haft och för att jag tycker läskigt mycket om honom. För att jag kommer sakna att ha någon nära att bolla alla konstiga ideér med. Och för att han verkligen lyssnar´och förstår. På riktigt. Åh:( Livet är inte lätt hörrni. Helt plötsligt kommer allting ikapp mig. Och jag känner saker och känslor jag inte kännt på så länge.
 
Det är inte det att jag inte unnar dig att åka. Jag vet att du kommer trivas och göra det du verkligen tycker om. Jag är bara lite egoistisk och tänker på mig själv och på hur mycket jag kommer sakna dig.
 
´Det är såhär det blir hörrni. Först är man jättesjuk och gråter för att man ätit ett äpple. Sen blir man frisk och nästan fri - och gråter för att en nära vän flyttar. Äpplet skiter man i. Äpplet har ingen som helst jävla betydelse längre. Lika mycket tårar. Mycket friskare.
 
Vad fan svamlar jag om? Nu ska jag packa. Sen sova. Hejdå
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se