If I fall will you catch me?

Skrivet 2012-04-14 Klockan 19:52:00



Hejhej. Hemskt mycket hej. Här sitter jag och har ångest. För några chokladbitar och en bulle. Gud så onödigt. Blir bara ledsen och förbannad för att jag låter tankarna ens få finnas där. Fylla mitt interllekt med obehag och skuldkänslor. Ett sånt fruktansvärt ovärt sätt att spendera en sån här fin lördagskväll.

Men tung lär det vara, tungt måste det vara om man vill bli frisk och fri. Så jag får bita i det sura äpplet, rycka upp mig och fortsätta vara konsekvent. Det är det enda som gäller. Snart är demonen borta för alltid. Det är endast en fråga om tid.

Nåväl. Dagen har gått i ett verkligen. Mötet gick bra och tog bara ett par timmar. När jag kom hem fixade jag lunch och sen har hela eftermiddagen ägnats åt storstädning av lägenheten och att packa. Nu är jag mer eller mindre klar. Och tröttast i stan skulle jag tro. Emil har kommit hit och vi har käkat tacos. Nu tror jag det blir film eller något liknande.

Märker ni vad seg och långdragen jag blir av ångesten. Och likgiltig. Den liksom grötar till allting precis som om jag hade tuggummi i hela hjärnsystemet. Sjukt är det. Tungt är det. Tack och lov att jag far upp imorgon.


Kommentarer
Postat av: Malin

Skrivet 2012-04-14 Klockan 22:06:56
Puss fina underbara älskade

URL: http://malingunilla.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se