Du som stått vid min sida, säg mig - verkar jag tyngre nu?

Skrivet 2012-04-10 Klockan 19:14:10

Trög dag måste jag säga. Åtminstonde till en början. Första dagen efter lovet och huvudet vill liksom inte vara med riktigt. Hade dans idag i alla fall. Det gör mig alltid glad. Sen gick jag hem och lagade jag lax i ugnen till middag som blev jättegod!

Nog med svammel. Pappa kom hit idag efter jobbet. Vi har någon särskild connection han och jag. Han har varit mitt bollplank, min slagsäck, min högra hand och min trygghet genom hela den här resan. Han om någon förstår att det kan vara tungt. Han har gått bredvid mig hela vägen och sett varenda med- och motgång.

Han säger heller aldrig ett ord för mycket. Han är sån, håller tyst till han har något vettigt att säga och då går han in och leverar något som alltid får mig att tänka till. Så även idag. Med bara en knapp vecka kvar till Mora igen är min tillvaro kämpigare. LIte tyngre helt enkelt. MEn han får mig att känna mig tusen gånger starkare än mina hjärnspöken. Han får mig att inse vilken vrickad värld jag levt i de senaste månaderna och att det finns något annat att välja här och nu.

Precis när allt började kännas lite tyngre. Det är då han går in och dominerar, leverar och med hjälp av ord trycker sjukdomen rätt ner i skiten. Han får mig att inse så många saker.

Nu blir det en lugn kväll framför tv:n. Ska snart gå fixa mig lite kvällsmat i form av frökusar och yoghurt. Puss

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se