Blandade Känslor

Skrivet 2012-04-18 Klockan 18:35:51

Hej alla. Dagen började väldigt bra. Jag och Göran hade veckans sista samtal och det blev massa pepptalk och viljestyrka - riktigt bra sista samtal. Sen var det hypnos innan jag och Frida åt strömming och potatismos till lunch. Gick superbra och vi hade det riktigt trevligt. Vi slog våra kloka (och friska) huvuden ihop och fick till något riktigt bra. Sen gick vi till strand och hämtade raggmunk och stekt fläsk till middag.
Efter det var jag och Birgit på dollarstore och loppis. Vi pratade strunt och shopade onödigheter. Vansinnigt behövligt för min del.

Eftermiddagen har varit riktgt tung. Dock av helt andra orsaker än mina ätstörningar. Något helt annat har tyngt mitt hjärta och fått mig att må dåligt de senaste timmarna.

Och vet ni vad som händer? Jag får ångest. Över maten. Är inte det helt jävla otroligt? Denna kväll borde ångesten finnas någon helt annan stans. Men bara för att jag mår dåligt av andra orsaker tar demonerna ut det på maten, eftersom det är den enklaste vägen.

Detta resulterade i en ångestladdad middag. Jag var så arg. Jag bara tuggade och svalde utan att ens känna smaken på helvetet. Men jag klarade av det. Denna gången tänker jag inte låta andra saker få gå ut över maten.  Jag har gjort det alltför många gånger tidigare - och idag vet jag bättre. Ångesten efter middagen var olidlig - men åh så värt det känner jag nu.

Träffade Göran på 10 min innan han åkte hem också. Vi pratade om vad det verkliga problemet var, och han fick mig att inse massa saker. Det finns verkligen ingenting den gubben inte har svar på.

Ha nu en fin kväll, jag ska njuta av den sista kvällen här i Mora tillsammans med fina tjejer.Idag är jag min egen hjälte.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se