Tomrum

Skrivet 2012-05-13 Klockan 14:20:50



Om det är någon gång jag ska ta över världen så är det idag. För så bra känns allting just nu. Adrenalinet pumpar i mitt blod när jag äter mig så mätt att jag knappt kan stå upp. Jag får sånna jävla kickar av att vinna varje gång. De är dem kickarna som ska ta mig hela vägen upp till friheten.

Igår var mamma och pappa här. Det var riktigt trevligt måste jag säga. Vi pratade länge om allt som finns i mitt huvud just nu. Om sånt (och sånna) som sårar fast man inte vill. Pappa och jag gjorde ett avtal också. Han gillar visst att skriva kontrakt på saker man bestämmer. Haha ha är för söt. Kan ni tyda hans kråkfötter blir jag imponerad!

Sen prata vi också om vad jag ska göra med alla tomrum mitt liv innebär nu när min vardag inte längre är mat och kropp 24/7. Jag behöver ha någonting att göra, fylla tomtummen helt enkelt.

Och vet ni vad? Jag har bestämt mig för att pröva lyckan i skogen igen. Orientera. Jag som alltid hatat det? Man kan ju fråga sig vad som fått mig på den tanken?. Men det lockar mig. Jag har saknat skogen och gemenskapen. Så nu ger vi det en chans, jag och pappa. Han och jag och en skogsprommenad. Det är så det kommer bli. Gud va jag längtar!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se