Jag måste stålsätta mig, och vara jävligt vaksam

Skrivet 2012-05-23 Klockan 06:59:51



Jag ser gamla händelser ske igen, och jag inser att jag måste hålla mig själv i ett järngrepp den här gången. Alla saker som hände då, och som senare ledde till återfallet, jag måste ta tag i det nu. Jag kan inte längre slappna av och hoppas att det löser sig av sig sjäv. Jag måste agera nu. Jag vill förtjäna friheten, jag vill förtjäna den nu.





Vad gott det är med ägg hörrni. Jag lyckades koka dem sådär perfekt krämiga fast inte rinniga fast inte heller hårda och jisses vad gott det blev då. Men det hemliga receptet på dem perfekta äggen tänker jag inte avslöja. Nån måtta får det vara med galenskaperna. Hahaha, haha.... ha.

Nej okej, jag kanske borde bli seriös nu. För detta är ju ändå en seriös blogg. Jag mår bra i alla fall. Jag är ju i Mora för sjutton. Idag ska jag ha samtal och gå på kost 2. Och sen måste jag förbereda mig inför balen med att sola, köpa nagellack och färga håret. Jag kan inte fatta att det är redan nu på lördag. Åh, det ska bli så roligt. Och häftigt. Som jag har längtat ändå!


Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

Skrivet 2012-05-23 Klockan 22:28:20
varför började du blogga? :)

http://fotokobran.se/2012/may/dagens-fraga.html#comment

URL: http://fotokobran.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se