Ignorera den jäveln

Skrivet 2012-05-15 Klockan 20:02:32

Godkväll mina fina. Emil klänger sig runt mig likt en igel. Han luktar chips och dipp, haha.

Efter en morgonprommenad och massa sms med emil kom jag fram till dagens bästa lösning- att helt och fullt  ignorera han i huvudet som uppenbarligen hade bestämt sig för att jävlas med mig idag. Han är fan inte värd det. Han är inte ens värd att uppmärksammas.

Och dagen blev hur bra som helst. Jag levererade ett bra tal på svenskan och fick positiv respons från flera stycken, på håltimman tog jag en powernap i solariet och sov som en gris tills lamporna slocknade. Dessutom slutade skoldagen med en danslektion som inte kan beskrivas som annat än ren njutning.

Efter skolan mötte jag upp Sebbe och vi drog hem till lägenheten och drack kaffe och planerade massa inför balen. David kom förbi när han slutat jobba och sen åkte vi tre på hemligt uppdrag i golfen. Mer än så tänker jag inte säga, hohoho.

Det är just sånna här dagar jag känner att allt slit är värt det. Idag har jag insett hur mycket jag saknat friheten och mitt sociala liv. Det var precis det som behövdes för att få ny motivation. Dags att bli friskast i världen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se