Upptagen männsika

Skrivet 2012-06-11 Klockan 17:07:21

Jag lyser med min frånvaro. Bokstavligen. Men jag har studentvecka, så därav är jag upptagen med att göra roliga saker tillsammans med alla naturare hela tiden.

Och jag har bara en sak att tillägga. Om jag hade varit lika dålig som för några månader sedan så hade jag aldrig kunnat njuta av studentfrukostaer, vattenkrig, grillkvällar och massa underbara männsikor. Jag är så jävla glad att jag har tagit mig hit. Jag strålar av friskhet och jag känner ingen ångest. Just nu är allt som heter sjukdom så otroligt långt borta. Jag lever och ler.  Är det friheten som väntar runt hörnet?


Kommentarer
Postat av: Lisa

Skrivet 2012-06-11 Klockan 19:44:45
Så underbart att höra, bästaste Emma! <3 Du är så värd det, NJUT! <3

Postat av: sara

Skrivet 2012-06-12 Klockan 22:12:31
Hej! Jag har läst din blogg ett tag och känner att det är dags att jag lämnar ett avtryck.

Jag tycker verkligen att du är grym! det är häftigt att du tagit dig så långt. Jag har förstått att du vill lämna detaljer om behandling och sånt utanför bloggen, men jag undrar lite vad som motiverat dig mest att fortsätta kämpa även när det känns riktigt tufft. Du skulle inte kunna knåpa ihop en liten lista med "tänkvärt på vägen"? (den där Göran verkar vara en vis man och jag skulle gärna ta del av lite av hans klokheter)Annars vill jag bara säga Tack, du motiverar och inspirerar. Kram!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se