I nöden prövas vännerna

Skrivet 2012-06-15 Klockan 21:44:34

God afton. Jag sitter i min soffa för första gången på mer än en vecka. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade en hemmakväll helt för mig själv senast.

Den senaste veckan har jag umgåtts med klassen med världens längsta namn (aka Nv09b/SmNv09). Vi har umgåtts i princip dygnet runt. Men gud så roligt jag har haft. Har skrattat så jag fått magknip varenda dag. Det bästa är inte ens allt roligt vi gjort varje dag. Det är bara ett sånt fint plus i kanten. Vad som verkligen värmer lillhjärtat där inne är det sätt de behandlat och välkomnat mig som en i klassen.

Jag blir så himla glad när jag tänker på det. Jag har skaffat mig nya vänner. Vänner som tar emot mig med öppna armar och behandlar mig ärligt och bra. Vänner som ifrågasätter för att de vill veta och samtidigt accepterar den jag är utan vidare.  Vänner som säger att jag är som dem, att jag hör hemma i klassen, fast jag aldrig gått där.

Och med dem orden vill jag bara säga hur otroligt tacksam jag är. Och vilken jävla lyckligt lottad människa jag är trots allt.

Imrogon springer jag ut tillsammans med dessa underbara människor. Var där - och se min lycka!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se