Jag har en sak att berätta

Skrivet 2012-07-11 Klockan 21:23:10

 
Emil fyller 18 på fredag!!!!!
Kan ni fatta att mitt lilla lammkött har gått och blivit stor? Men han kommer alltid förbli mitt lammkött ändå.
Jag är världens stolaste och lyckligaste flickvän för tillfället.
 
Det är inte bara det att han är väldigt vacker att titta på. För vilket ögongodis! Det är inte bara det att han har en personlighet som matchar min som handen i handsken. Det är inte bara det att han har en humor som kan få mig att ligga dubbelvikt av skratt.
Det handlar också om det sätt han gång på gång visat hur mycket han älskar mig genom att ställa upp, stötta, peppa och finnas hos mig trots vredesutbrott, panikångest och demoner.
 
Ungdomskärlek ska vara full av liv. Det ska vara känslor upp över öronen, skratt, lyckliga minnen och mys. Precis så som vi har det idag.
 
Det fanns dock en tid då inget av det exiterade hos oss. Och ni förstår säkert vilken period i mitt liv det var. För att gör det kort och koncist. En anorektiker kan inte känna några som helst känslor förutom ångest. Ingen kärlek. Ingen lycka, ingen glädje. Bara ångest och panik.
 
När mina dagar rakt igenom var panikångest, vredesutbrott, gråt och tvångsmotionering så var det han som satt vid min sida. Lyfte upp mig varje gång jag bokstavligen föll till marken. Det var han som fick ta all skit och bära allt ansvar.
 
Jag kan fortfarande inte förstå hur han kunde stanna kvar. Hur han stod ut. Jag har många gånger frågat hur han orkade och hans svar är alltid detsamma. För att jag älskar dig - och jag visste att det inte var du som skrek på mig.
En gång förklarade han för mig att när allt var som värst var hans enda mål att hjälpa mig ur det. Jag kunde lämna dig sen om jag ville. Men det var omöjligt som du mådde då. Men så fort din personlighet kom tillbaka så visste jag att jag älskade dig. Ibland kunde den komma tillbaka en timme. Ibland en hel dag.
 
Jag minns så väl den gången han mötte mig i den minimala hall min lägenhet har. Han kysste mig på munnen och sa med lycka i rösten: Du har varit gamla Emma hela kvällen.
 
Nu förtiden, varje gång han lägger armen om min midja när vi går, eller kramar om säger han alltid Jag är så otroligt glad att det finns någonting att hålla om. Att det finns en Emma att ta i.
 
Detmin vänner. Det är äkta kärlek. Och jag kan fortfarande inte förstå att jag är den lyckligt lottade människa som får ta emot all hans kärlek.
 
Jag önskar dig en fin och underbar 18års-dag. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.
                                       Din Emma  
 
 


Kommentarer
Postat av: E från Mora

Skrivet 2012-07-12 Klockan 01:53:24
Gud va fint skrivet. Jag har tårar i ögonen. En fin tjej som du förtjänar en fin kille och det verkar du verkligen ha hittat. En som står kvar genom sånna mörka perioder är äkta, å det är för att du är du oxå! <3 Glad jag blir att se!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se