Livet ää så jävla underbaaart!

Skrivet 2012-05-01 Klockan 21:02:41

Varning varning! Och godkväll alla fina. Känner att jag måste sända en varning till alla er som förra gången var skapligt trötta på citatet i rubriken. Jag utbrast det jämt, mest hela tiden och ni fattade inte vad felet var? Var hon hög? den där emma? Nej. Möjligtvis hög på livet. Och lycklig. Och snart är jag där igen mina kära. Jag känner det på mig. Jag håller på att bli hög på livet och kommer därför snart skrika om hur underbart livet är närhelst jag känner för det.

Annars? jodå. Våren har kommit, vilket jag älskar. Idag har jag, Emil, Frida och Johan varit i hätte och ätit massa god mat på sjökrogen. Sen gick vi och satte oss och åt glass i solen. Underbart. Jag har kommit på att jag älskar glass. Tror jag har intalat mig själv att jag inte tycker om det bara för att jag förbjöd mig från att äta det. Så himla stört? Att jag intalade mig själv så pass att jag tillslut trodde på det.

När vi kom hem gick vi till ica alla fyra och handlade och sen gick jag och emil till lägenheten och dem hem till frida. Har förövrigt bränt mig på bröstet idag. Det kliar och är rött.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se