Balen, min vänner. Balen!

Skrivet 2012-05-27 Klockan 14:56:52

Gårdagen var inte bara fantastisk på alla tänkbara sätt precis som en bal ska vara. Jag mådde också så förjävla bra. Jag har inte känt mig så frisk i huvudet på många år. Ni minns inlägget om att jag ville ha en ledig dag från allt? Jag kan inte påstå att jag var fullkomligt fri tanken, men så hårfint nära gränsen.

Så det var inte bara en dag med perfekt väder, vackra klänningar och trevligt folk. Det var också den friskaste dagen jag upplevt på vansinnigt länge. Dessutom kände jag mig vacker. fin. Kanske var det därför jag var så förbannat lycklig också. En riktig win-win situation.
Jag är dessutom väldigt tacksam att Sebbe inte dumpade mig som balpartner där i början av mars någongång när jag var likblek och jättesjuk och benig. Det hade ju annars varit ganska förståeligt. Ja, han lär ju ha undrat vad fan det var frågan om.

Men här har ni bildbeviset på att jag tycker att jag själv är vacker, och att jag har jobbat upp min kropp långt över förväntan till denna dag, vilket också har varit mål hela tiden - att kunna gå balen med så pass mycket muskler och självkänsla att jag kunde njuta. Och jag lyckades!

Bilderna är lånade från facebook, fler kommer.







Kommentarer
Postat av: jonna.

Skrivet 2012-05-27 Klockan 17:48:10
Medan jag satt här och drack mitt kvällste i solen blev jag sugen på mitt favoritmellanmål. då det innehåller kanel tänkte jag på dig ;) så - om du inte redan känner till detta delikata snacks tipsar jag dig...

du skär upp ett äpple i bitar/klyftor.(om du skalar det innan blir det ännu godare) sedan doppar/"rullar" du bitarna i en blandning av kanel och strösocker. klart!

ja, eller sen äter du också så klart.



smidigt,enkelt och gott! perfekt nattmat eller när man är sugen på något litet.



tack för en fantastiskt blogg! du inspirerar många, däribland mig.

och - du var fantastiskt fin igår.

kram Jonna

URL: http://jonnalindroth.blogspot.com

Postat av: Janica

Skrivet 2012-05-27 Klockan 19:30:35
Vad fina ni var!!!!! Tur du slapp använda paraplyet o sjalen. Tror det paraplyet för tur med sig med vädret, jag behövde ju inte det heller på bröllopet utan då sken solen oxå.....måste vara ett riktigt "solparaply" :) :)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se