Lät du henne komma närmre?

Skrivet 2012-04-13 Klockan 06:20:51

Hej hörrni. Skrev ett inlägg imorse, som jag trodde försvann, men hittade det i utkast sen. Publicerar det nu istället. Japp.

Godmorgon! Gårdagen var väldigt lyckad. En riktigt winwin situation. Jag hade ett jättebra samtal med min läkare innan lunch. Och så köpte jag mig ett par jeans. För stora såklart, men jag tog fram min kreativa sida och gjorde om den annars så tighta modellen till baggy-variant. Det såg ganska bra ut ändå. Helt okej. Och i mitt tillstånd duger helt okej.

Idag ska jag dansa lite. Vara en pirat och älska livet. Ska bli underbart. Sen ska jag börja fixa och packa och sånt. Det är nära nu! Två dagar innan jag sitter på tåget igen.

Visste ni förresten att det är helt okej att ta det lugnt? Ni visste redan det. Okej. Det är lite nytt för mig annars. Har precis upptäckt hur skönt det är att chilla i tv-soffan. Jag har blivit stormysarn och njuter till fullo.
Visste ni att det är okej att mat smakar gott ockå? Ni hade koll på det också. Okej. Även det är nytt för mig. Det är okej att njuta av maten och tycka att det smakar gott. Även när man inte är i Mora. Därför åt jag godaste middagen igår när jag kom hem från Linköping. Köttfärslimpa och champinjonsås. Njöt till fullo.

Japp, ville bara få det sagt. Nu- äggkok och fixa mellanmål till skolan.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se