Trötthet, samtal och en ett år äldre bror

Skrivet 2012-04-11 Klockan 18:32:21

Jisses vad mitt huvud dunkar. Är tröttare än ett barn på julaftonskvällen. Ändå sover jag mycket bättre nu än för någon vecka sen. Nu spenderar jag inte längre halva nätterna stirrandes i taket. Kanske har kroppen slappnat av lite när den nu får all energi den behöver och gammal trötthet från svunna tider kommer ikapp. Sån trötthet som jag inte kände då pga stress, svält och allmän idioti. Vad vet jag?

Hade ett kort samtal med Göran idag. Enkelt och ärligt. Han säger och jag gör. Vi har gått och blivit ett bra team, gubben och jag. Längtar så himla mycket till nästa vecka. Längtar efter att pumpa mig själv med nya kunskaper och ny motivation för att sedan åka hem och göra min tillvaro och kropp bättre för varje dag som går.

Imorgon blir det i alla fall ingen skola. Ska till Linköping och träffa min ansvarige läkare här i Östergötland. Han är också en bra man. Faktiskt den bästa jag träffat inom landstingsvården någonsin. Och jag har ju träffat några stycken. Jag är en lyckligt lottad tjej jag. Dessutom fyller David 20 imorgon. Det är sjukt vad fort allt går. Han och mamma följer med så den stora dagen firas på ikea. Det är fint! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se