Tid

Skrivet 2012-04-22 Klockan 18:31:18

Jag har funderatpå en sak. Det här med tiden. Mitt liv har varit mat, ångest och anorexi tjugofyra timmar om dagen, sju dagar i veckan. Under så vansinnigt lång tid. Det är tankar som inte längre tar särskilt stor plats i mitt huvud längre. Jag ägnar inte timmar åt att ströva omkring i mataffären och sukta efter allt, men ändå inte handla något för att jag är så jävla svältdum.

Mitt huvud är inte längre en levande dagdröm om vad jag vill äta, men inte vågar för att jag varje dag lever på soyafileer och sallad. Detta innebär, logiskt nog, att jag jag får tid över till annat. Tid jag inte vet vad ´jag ska göra med.

Jag menar, vad i hela friden gör människor på dagarna? Vad tänker man på varje dag när inte mat och vikt ständigt figurerar i huvudet. Jag har inte den blekaste aning. Det här är helt nytt för mig.

Kanske man skulle fundera på sin student som bara är månader bort? Kanske man skulle skaffa sig ett liv och börja bli lite social igen. Man får ju lite roligare då har jag hört. Jag kanske ska ta med mig pappa ut i skogen och se om orientering har blivit roligare med tiden. Eller gå en skrivkurs och bli utbildad och sen skriva en bok och bli känd. Vad vet jag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se