RESER!!!!

Skrivet 2012-04-15 Klockan 10:27:49

Ett, två, tre och vi rullar! Och därmed är lyckan gjord.

Befinner mig alltså på tåget för den som inte förstod det. Vi har precis lämnat Mjölby och jag har efter två års tid gjort en upptäckt. Tågkompaniet har en lyxigare avdelning längst bak i sina tåg med skönare säten och mer plats för benen. Och vem som helst får sitta här. Med andra ord jag! Kan inte förstå hur jag missat detta så många gånger??

Nåväl. Gårdagen var tung. Den har en tendens att vara det, den där sista dagen innan jag åker mot mora igen. Det är som att demonerna vet att nya förändringar sker varje gång jag är där. Det är som att de sliter och drar i mig ochgör allt för att jag ska stanna kvar. Dödsryckningar kanske? För levande ska dem inte gå ur det här, det är i alla fall ett som är säkert. 

Jag vaknade lycklig i morse och åt min kaneldränkta frukost med god aptit. Sen var det ägg- och mackfix som gällde så att jag överlever tågresan. Hann även med en morgonprommenad nere vid hamnen och några kesomackor till mellanmål innan jag for. Nu är jag en lycklig tjej igen. På väg mot ännu mer förändring. Ja, det var nog allt tror jag. Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se