På väg hem

Skrivet 2012-04-19 Klockan 14:58:48

Det var satan va det skakar då. Typiskt sj. De sätter alltid in skittågen på sträckan Mora-Arlanda. En gång när jag åkte med var det fel på bromsarna så vi blev stående i Mora i 45 minuter innan vi kunde fara. Hoppas dock på bättre tur den här gången. Trots allt ska jag ju bara åka till Borlänge. Sen hämtar konkurenterna upp mig och räddar min eftermiddag med gratis kaffe och underbart trevliga tågvärdar. Men inte för att klanka ner sj. Absolut inte. Tågkompaniet är bara strået vassare. Så enkelt är det.

Idag har jag klippt mig. En läsklig utlänning gjorde det. Han var lite av ett pervo och började massera mitt huvud lite lagom sensuellt när han skulle tvätta av håret. Då kände jag att han kunde få tagga ner sig en aning. Dock blev håret hyfsat bra, han fick åtminstonde bort det slitna.

Jag och Göran har ätit lunch på Wasastugan idag. Schnitzel och stekt potatis och gräddsås. Kan inte minnas när jag åt det senast. Vansinnigt gott var det. Sen drack vi kaffe och pratade om allt och inget. Det har börjat bli riktigt trevligt att äta med gubben. Nu när jag fått tillbaka min intelligens kan jag njuta av sånna saker. Dessutom är han himla trevlig också har det visat sig.

Jahaja. Och nu lutar hela tåget så mycket att datorn snart kommer ramla ut i mittgången. Kanske bäst att sluta då...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se