Och så är jag här!

Skrivet 2012-04-03 Klockan 19:02:04

Jag trodde då aldrig att jag skulle ta tag i saken. Jag som aldrig tar tag i saker. Men tro det eller ej, här är jag. Hon som aldrig skulle skaffa en blogg. Sitter just nu och bloggar. Precis som om det vore det mest naturliga i världen. 

Jag fick mig ett infall en dag under en morgonpromenad. Jag fick för mig att ni skulle få chansen att hänga med in i mitt huvud litegrann. Jag började bli lite trött på att folk inte fattade vad som hände där inne. När huvudet vill en sak och kroppen inte hänger med är det svårt för omvärlden att förstå. Det fattar jag också. Och just därför denna blogg. Här får ni chansen att följa min väg ut från ätstörningarna. Det blir förmodligen ett antal inlägg om äggmackor. Och så behandlingen i Mora också. Fast mest kommer allt vara på en lättsam nivå. Det är också en anledning till att jag startar bloggen. Jag ska göra hela den här processen lite enklare och lekfullare för mig själv. Se hela kroppsuppbyggandet som ett projekt, en utmaning.

Är förövrigt supernöjd med bloggdesignen! Kan inte nog tacka världens bästa Ellen för hjälpen. Själv är man ju lite av ett stolpskott när det kommer till tekniken. Tur att man inte går media! 






Kommentarer
Postat av: Pojkvän

Skrivet 2012-04-03 Klockan 21:34:13
Ville vara första som lägger in en kommentar bara ;) puss är så stolt över dig baby.! Älskar dig <3

Postat av: malin

Skrivet 2012-04-04 Klockan 07:24:00
älskar dig

URL: http://malingunilla.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se