Jag är vaken, jag är med

Skrivet 2012-04-17 Klockan 18:30:17

Goder afton mina kära. Här sitter jag och har precis ätit mig riktigt håll-käften-mätt på fisk och potatis och löksås. Fisken gillade jag inte ens. Men ska jag bli fri måste det ske ändå. Det gör mig friskare i huvudet och mättare i magen, mer än så är det inte. Och blir jag friskare av det är det värt det tusen gånger om.

Idag har jag förvrigt haft en underbart bra dag. Dagen började med massage hos Marit, sen hade jag samtal hos Göran innan vi for till fm mattson och käkade pasta carbonara till lunch. Sen på eftermiddagen var jag och några tjejer på Zornmuseet och tittade på tavlor. Jag och fina Frida  var på stan och tittade på kläder. Sen hem och duscha, äta middag och prata. Nu sitter vi och tittar på biggan.

Idag har jag varit mer mig själv än på så otroligt länge. Jag har varit frisk. Jag har varit jag. Och jag älskar det. All ny motivation gör mig nästan sugen på att åka hem och bli döda allt som är sjukt. 

Idag skänker jag lite extra kärlek till följade saker:
* pasta carbonara
* Göran som alltid ställer upp
* mina äggmaster skills (översättning till dig pappa: Mina äggkunskaper om koktid, krämighet, slatmängd etc för det perfekta ägget)
* Fridas och mina peppsamtal



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se