Flickan och kråkan

Skrivet 2012-04-28 Klockan 19:48:31

ahhhhhhhhhhhhhhhhh. Det är så vansinnigt skönt att vräka sig i soffan efter en hel arbetsdag. Min soffa är defenitvt bästa platsen i lägenheten. Skulle nog kunna sitta här föralltid.

Idag har jag skopat glass för glatta livet, träffat massa glada människor och blivit skopan-utbildad. Stolt tjej! Trött tjej. Jag passar i alla fall för yrket. Älskar att jobba med människor och service. Kanske finns det en anledning att jag är tillbaka för fjärde året i rad.
Så mig kommer ni hitta på torpöns färjeläge i sommar. I glassbaren, om det inte var givet.

Specialinfo till min kära far: Vi har en nyhet iår. En ny kulglass som heter "chevré honung". Den smakar jättemycket getost och är snrare en förättsglass än en dessert om du frågar mig. Jag älskade den. Karl Landström älskade den. Resten av personalen tyckte den var vidrig. Men du kommer älska den! Det är din smak på pricken. Så vare sig du vill eller inte ska du och jag dit och äta getostglass. Tillsammans med salta kex blev den tydligen "en helt ny smakupplevelse" enligt SIAglass-gubben.
Men mamma du kommer hata den. Men jag har tittat ut en nyhet till dig också. Macadamia. En lyxig variant av deleche (kolasås) och macadamianötter. Det låter väl det?

Men herre gud. Har jag blivit hjärntvättad idag eller? Vad tusan svamlar jag om? Nu ska jag berätta något intressantare för er. Typ som att jag har ätit grillrester till middag. Det var vitlök i både såsen och brödet. Och så åt jag stekt lök i dem grillade grönsakerna. Vill ni veta hur jag luktar nu eller? Nej trodde inte det heller. Men jag är inte bitter. Livet är ganska awesome faktiskt....

Nu- ringa pojken.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se