En stenåldersmänniska med liten blåsa

Skrivet 2012-04-18 Klockan 06:47:04

Idag skiner solen. Jag har sovit utan att ligga vaken flera timmar inatt och idag väntar sista samtalet innan jag far hem imorgon. Jag har sånt tryck över bröstet också. Förstår inte att det aldrig kan försvinna?

Det är skönt att äta utan att få ångest. Allt blir så vansinnigt mycket enklare då. Här är allt problemfritt och simpelt. Nu måste jag bara omsätta min kunskap så att allting fungerar hemma. Men med tanke på hur oförskämt bra förra perioden gick är jag inte orolig. Det tar inte emot att åka hem den här gången.

Det där med sömnen fick jag föklarat för mig igår. Göran berättade att när kroppen är sådär tunn och påverkad av svält vaknar kroppen mitt i natten för att den vill "ut och jaga föda". Han menar att vi, likt stenåldersmänniskorna, blir uppjagade för att vi ska orka fånga vår föda och att det är därför vi vaknar.

Tänk så logiskt ändå.
För att skriva om något roligare - idag ska jag Frida och Birgit till Dollar Store och på loppis. Nu när jag mår bättre här har jag både energi och lust att dela mina dagar med tjejer jag verkligen tycker om. Vi förstår varandra så bra.

Nu ska jag kissa. Min ständigt ökande förbränning har gör mig kissnödig precis hela tiden. Det finns ingen hejd. Inget stopp. Det rinner ur mig.




Vi hörs.


Kommentarer
Postat av: Frida j

Skrivet 2012-04-18 Klockan 10:08:15
Du är så underbar Emma, kom ihåg det!

URL: http://fridaerikajohansson.devote.se

Postat av: Rebecka Berg

Skrivet 2012-04-18 Klockan 16:37:15
Läser din blogg för första gången idag! Har nog läst varenda litet inlägg! Så starkt av dig, både för att du verkar kämpa som bara den och att du även kan skriva om det såhär öppet!



Ha en fortsatt fin dag (:

URL: http://byrebeckaberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se